STOP!                                   

Niet meer denken.

DOEN

Ken je dat? Dat je iets wilt, maar je zet de stap niet? Om allerlei redenen? En dus verandert er niets?

Vast. Ik wel in ieder geval. Omdat het eng is, omdat ik loop te hannesen over het ‘hoe’ of omdat ik daarna niet meer terug kan (of denk niet terug te kunnen…). Terwijl het zetten van stappen zo leuk is!

Kijk maar. Hier staat mijn eerste blog 🙂

Nou, was dat zo ingewikkeld? Welnee!

Woorden die samen een stukje vormen, en straks een hele reeks blogs achter elkaar. Stap voor stap. Dapper zijn en doen.

Wow!

Probeer het ook eens. Begin klein. Denk aan iets wat je best graag wilt maar waarvoor je de stap niet durfde te zetten.

Stel je voor hoe is als je het gedaan hebt. En dan: DOEN.

Let maar eens op hoe goed dat voelt!

Ik neem je graag mee in de wereld van de dappere professional.

Een wereld die je zelf vorm geeft en waarin jij uitvindt wat je wilt en welke mogelijkheden je hebt om dat te bereiken. Waarin jij ervoor zorgt dat je zelf bepaalt hoe jij met je situatie omgaat, waarin jij de regie hebt! Waarin jij met energie sprankelt op persoonlijk en professioneel vlak.

De dappere professional, dat ben ik, dat ben jij.

Binnenkort lanceer ik een aantal mooie programma’s die je kunnen helpen om dappere stappen te zetten. Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod en mijn blogs? Meld je aan voor mijn e-zine, dan krijg je de updates als eerste in je mailbox!

een dappere groet 😉

Daisy Sanches