Wat bereik je met De Dappere Professional?

  • Jezelf (her)ontdekken vanuit het perspectief van je hoogbegaafdheid (hoge intelligentie).
  • Je talenten (h)erkennen, je potentieel inzetten en je competent voelen.
  • Je hoogbegaafdheid omarmen in al zijn facetten en durven staan voor wie jij bent.
  • Een mindset gericht op ontwikkeling en groei.
  • Je verleden plek geven vanuit het perspectief van je hoogbegaafdheid (hoge intelligentie).
  • Volledig jezelf zijn èn in verbinding zijn met je omgeving.
  • Versterkte executieve functies (d.w.z. je regelfuncties) waardoor je veel effectiever bent.
  • Persoonlijk leiderschap, motivatie en voldoening ervaren: leef je beste leven!

HOE dan? Ontdek wat het best bij jou past:

(neem gerust contact op om het samen te onderzoeken!)

Plan een gratis kennismakingsgesprek (t.w.v. €47,-)

Hoogbegaafd of hoog-intelligent zijn maakt jou anders. Je kijkt op een andere manier naar de wereld, je denkt complexer, je voelt intenser en je hebt een dieper bewustzijnsniveau. Ontdekken dat je hoogbegaafd bent is vaak een heftige ontdekking die je een plek moet geven. Ook als je het al jaren weet kan je tegen problemen aan lopen waardoor het je niet lukt om voldoening en succes te ervaren. Hoe dan ook, dat je dit leest betekent waarschijnlijk dat je barrières ervaart die te maken hebben met je hoogbegaafdheid en je weerhouden volop te genieten van je leven. Je bent aan het goede adres. Neem contact met me op: ik luister naar je en samen kijken we waar jij het best mee geholpen zou zijn.  Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten!

Grootse impact door super-persoonlijke coaching: 

VIP-dagen: ‘Van veelbelovend naar veel bereiken’ / ‘Met de kracht van je angst op de trampoline naar succes.’

Een exclusieve & intensieve dag, met aandacht voor de eigenschappen van jouw hoge intelligentie / hoogbegaafdheid, waarin je jouw grootste struikelblok de baas wordt. De VIP-dag is een uitgekiende resultaatgerichte sessie met focus voor jouw situatie en vragen. Je bereikt gegarandeerd de doorbraak waarmee je in actie komt! In de waardevolle follow-up sessie zetten we de puntjes op de i, zodat je weg vrij is om te gaan! Kortom, de VIP-dag is het neusje van de zalm voor wie in korte tijd, vol vertrouwen en motivatie, grote stappen wil zetten! Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over wat een VIP-dag voor jou kan betekenen!  

Persoonlijke Coaching en Business Coaching

Coaching op maat, op het moment dat jij het nodig hebt. Gericht op de vragen waar jij mee worstelt, zodat je jezelf beter leert kennen en accepteren. Ik help je bv. effectiever functioneren op je werk, zodat je gepaste uitdaging vindt en voldoening ervaart. Ik help je ondernemerschap te versterken, je comfortzone gelijk op te laten gaan met je geweldige plannen, zodat je vol vertrouwen en passie succesvol bent. Je doorbreekt de belemmeringen die jou tegenhouden je potentieel in te zetten en ervan te genieten. Altijd vanuit het perspectief van jouw bijzondere eigenschappen. Transformationele coaching die je helpt om werkelijk te gaan voor wat jij het allerbelangrijkst vindt. Neem vrijblijvend contact op als je interesse hebt in persoonlijke of business coaching!

Ontwikkeling en transformatie in bewezen trajecten:

Kiezen & Gaan!

Hoge intelligentie is geen garantie voor succes. Verre van, zelfs! Heb je ooit geleerd hoe je ergens echt moeite voor doet? Het grijpen van je kansen, was dat eigenlijk niet gewoon aanpassen? Leef jij het leven waar je gelukkig mee bent? Je kunt er wat aan doen. Breng je knagende dromen en ambities tot uitvoering. Vergroot je comfortzone. Kom in actie. Met ‘Kiezen & Gaan’ begeleid ik je naar je beste leven. Stap voor stap. Met focus op de toekomst, je eigenschappen en ontwikkelpunten, maak je een concreet en werkbaar plan. Je creërende mindset zet je vol vertrouwen in actie. Je kunt er NU mee starten. Je kunt mij 24/7 feedback vragen m.b.t. de lessen om je motivatie en tempo hoog te houden. De individuele coaching is de klap op de vuurpijl naar echte transformatie. Ga hier naar de pagina over het coachprogramma.

Persoonlijke aandacht in live bijeenkomsten:

Training: van onderpresteren naar je potentieel inzetten.

Wat kan je doen als het je niet lukt om je echte potentieel in te zetten? Wat heb je -los van je intelligente koppie- nodig om te slagen in je doelen? Welke concrete handvatten heb je om een eind te maken aan jouw onderpresteren? De 6 succesfactoren helpen je. In deze enerverende training ontdek jij je eigen succesformule en daarin ligt meteen de ware kracht: je weet wat jij NU kunt doen om je ambities buiten je comfortzone te bereiken. Je stopt met zelf-sabotage en zet je eigen gedrag en denkwijze effectiever in. Met veel minder moeite houd je focus en je weet effectiever om te gaan met de hobbels op weg naar je doel. In de training richt je je op je eigen situatie. Het effect is er direct en je kunt het daarna op al je nieuw te stellen doelen toepassen!  Ga hier naar de pagina over de training ‘van onderpresteren naar je potentieel inzetten’.