Als je voelt dat je ‘iets’ mist om vrij en succesvol te ondernemen…

Je mist ‘iets’. Iets, om onbevangen te kunnen ondernemen.

Je wéét dat je er meer uit kunt halen, succesvoller kunt zijn.

En toch krijg je het niet gedaan.

Het kan slimmer en plezieriger. Efficiënter en leuker.

Ondertussen is het ploeteren en knetterhard werken.

Je hebt ideeën en je houdt jezelf tegen.

Het kost bakken energie. En natuurlijk inkomsten.

Dat moet maar eens over zijn!

Ik wil zo graag dat jij weet dat het kan:

 • Met volle teugen genieten van het leven als zelfstandig professional.
 • Je passie en expertise als basis van jouw bedrijf.
 • Een vrije en succesvolle mindset gericht op mogelijkheden & ondernemerschap.
 • Je grootste dromen waarmaken.
 • Je ideeën uitwerken naar succesvolle producten.
 • Klanten die jou vinden en fan van je zijn.
 • Geld verdienen op jouw manier met dat wat jij het allerliefst doet.
 • Een leven en een bedrijf creëren zoals jij dat het allerliefst wilt!

“Een compleet programma waarin je vaardigheden, business tips en tools versterkt worden door de krachtige groei van jou als persoon en zelfstandig professional.”

Niet ploeteren, maar sprankelen. Ik help je dat waar te maken.

Je hoeft niet te worstelen. Je hoeft niet aan te hikken tegen marketing die niet bij je past. Je kunt het ècht doen zoals het voor jou het best voelt. Met een work-live balance waar je oprecht blij mee bent. Prijzen durven vragen die jouw diensten waard zijn. Veel klanten bereiken en hen helpen met je passie en waardevolle kennis. Onderscheidend zijn en je eigen unieke aanbod hebben. Daar kan ik je bij helpen. We zorgen dat je je doelen bereikt. Dat je stappen zet, ook als deze lastig voor je zijn. Je leert wat voor jou, je klanten en jouw onderneming werkt. En je leert om je grenzen te verleggen. Overtuigd nieuwe dingen aandurven die je veel verder brengen dan in dezelfde rondjes blijven draaien.  Ik neem je mee, jij gaat het maken. Jij hebt de regie, jij sprankelt, je onderneming sprankelt. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Het programma ‘Sprankelend Ondernemen’ biedt jou de kans om niet te hoeven ploeteren. Je kunt genieten van het ondernemerschap. Van de vrijheid die het je biedt. Van de creativiteit die je kunt inzetten. Van het plezier om waarde te kunnen leveren aan de mensen die jou het meest inspireren en daar goed geld mee te verdienen. 

Sprankelend Ondernemen met Daisy Sanches

In het programma Sprankelend Ondernemen word je in een periode van 6 maanden intensief en persoonlijk begeleid door mij, Daisy Sanches. Het werken aan je onderneming en je persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Ik weet namelijk dat het een niet zonder het ander kan! Mijn ervaring is (bij mezelf, bij andere ondernemers en bij mijn klanten) dat de vaardigheden, businesstips en -tools voor je bedrijf worden versterkt door een krachtige groei van jou als persoon, als ondernemer.  Als ervaren coach en ondernemer help ik jou bij het maken van de juiste stappen en het doorbreken van je eigen barrières, zodat niets jou in de weg staat om je eigen succes te creëren. 

“De ware sleutel naar jouw sprankelende onderneming zit ‘m in de transformatie van jouw mindset tot een krachtige en succesvolle ondernemers-mindset”

Het programma Sprankelend Ondernemen:

 • 6 maanden intensieve begeleiding
 • stap voor stap in de juiste volgorde
 • zo snel mogelijk naar méér inkomsten
 • individuele coaching en gezamenlijke trainingsdagen
 • diverse extra begeleidingsvormen
 • waardevolle werkmap en templates
 • inspirerende nieuwe contacten

VRAAG

Is het niet ietwat overdreven, een programma volgen bij een businesscoach?

ANTWOORD

Tja, het is maar net wat je er van maakt. Als jij je zelfstandig ondernemerschap serieus neemt, je jouw meest waardevolle kant aan je klanten wilt laten zien, dan is zo’n programma verre van overdreven. Het zorgt ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf en je onderneming haalt. Je bent een voorbeeld voor je klanten door in je eigen en bedrijfsontwikkeling te investeren. Deze boodschap draag je over op jouw klanten. Je vindt het toch ook niet overdreven dat ze jouw diensten in willen schakelen?

VRAAG

Wat maakt dit programma anders dan andere programma’s?

ANTWOORD

Veel business-coachprogramma’s richten zich op zichtbaar gedrag en gaan er van uit dat je gewoon moet ‘doen’. Dat ‘doen’ is cruciaal, maar vaak o zo lastig. Jij bent namelijk zelf de sleutelfactor in je bedrijf. Jij bent de motor. En heel vaak de rem. Daar werken we aan, aan je onderliggende overtuigingen en je diepste kernwaarden. Als ervaren transformationeel coach help ik je in dit programma zodat je de kennis en vaardigheden onbelemmerd leert inzetten en jij je eigen succes creëert.

VRAAG

Is Sprankelend Ondernemen voor starters èn voor meer ervaren zelfstandig professionals?

ANTWOORD

Ja, dat klopt. Je bouwt een stevige basis voor je bedrijf, of dat nu voor een jong bedrijf is of dat je het beter aan wilt pakken. Je creëert het bedrijf dat jij wilt en je ontwikkelt een effectieve mindset. Ga vooral met mij in gesprek over jouw vragen. Heb je iets extra’s nodig, of juist wat minder, daar komen prima uit!

VRAAG

Hoort dat worstelen niet gewoon bij het ondernemen?

ANTWOORD

Leren en ontwikkelen gaat met vallen en opstaan. Ieder niveau heeft weer z’n eigen obstakels. Maar de basis, je mindset en de opbouw van je bedrijf, moeten wel stevig zijn. En dat creëer je met Sprankelend Ondernemen. Zodat je daarna ruimte hebt om op ieder niveau opnieuw weer te kunnen groeien.

VRAAG

Ik kan die tips & tools toch ook op internet vinden?

ANTWOORD

Je kunt van alles vinden. Vraag je af wat het je kost om daar je tijd en energie aan te besteden. Wat zou het opleveren als je de businesstips en -tools stap voor stap in de juiste volgorde voorgeschoteld krijgt en ze efficiënter in weet te zetten door intensieve coaching? Zo zet je je kostbare tijd en energie in no-time om in de resultaten die je zo graag wilt behalen!

VRAAG

Ik wil wel, maar ik wil eerst meer verdienen en dan pas investeren.

ANTWOORD

Als ondernemer gaan de kosten vaak voor de baten uit. Klinkt misschien als een makkelijke inkopper. Toch is het slim om te bekijken wat deelnemen je oplevert ten opzichte van zelf doorploeteren. Dit programma is erop gericht om zo snel mogelijk meer inkomsten te genereren met dat wat jij het liefst doet. De bedoeling is dat het zich terugbetaalt. Is dat geen investering waard?
 

START: februari 2016.  Neem alvast contact op

🙂

Wat klanten zeggen:

Marleen Halsema, psycholoog en eigenaar Happy Parent:

“De beren op mijn weg kan ik niet wegnemen, maar ze hoeven me niet tegen te houden. Mijn mantra sinds Sprankelend Ondernemen is “door DOEN word je DAPPER”.

Voordat ik me aanmeldde voor Sprankelend Ondernemen was ik net begonnen met een nieuw bedrijf. Ik deed dit naast een parttime baan. Ik liep tegen meerdere obstakels aan. Enerzijds vond ik het enorm spannend om mezelf zichtbaar te maken, waardoor niemand wist wat ik deed. Anderzijds wist ik niet goed hoe ik het aan moest pakken. Mijn gebrek aan kennis en vaardigheden op ondernemersvlak hield vervolgens mijn angst en onzekerheid in stand waardoor ik voor mijn gevoel in een impasse zat.

Op een gegeven moment wist ik dat het zo niet langer kon. Zo kwam ik toch nooit waar ik wilde zijn? Wanneer werd ‘ooit’ ‘nu’? Wat me aantrok in het programma van Sprankelend Ondernemen was de combinatie tussen concrete informatie, adviezen en werkwijzen, de aandacht voor mijn innerlijke blokkades en de stok achter de deur. Ik wist dat als ik dit niet zou doen, ik nog veel langer zou  aanmodderen. Ook het feit dat het in een groep gebeurt trok mij. Je kunt van elkaar leren en elkaar motiveren. En ja, als die ander stappen maakt, dan kan ik toch niet achterblijven?

De samenwerking met Daisy is heel prettig. Daisy weet waar ze het over heeft door haar eigen ervaring en trainingen die zij heeft gevolgd. Daisy is niet bang om moeilijke vragen te stellen en houdt je indien nodig een spiegel voor. Ze verwacht het uiterste van je en helpt je dit waar te maken. Maar bovenal is Daisy een heel prettig, warm en inspirerend persoon om mee samen te werken. 

Maar voor mij is het belangrijkst dat ik niet meer bang ben om mijn kop boven het maaiveld uit te steken. Ik heb geleerd dat ik mijn beren op de weg niet geheel kan wegnemen, maar dat ze me niet hoeven tegen te houden. Mijn mantra sinds Sprankelend Ondernemen is “door DOEN word je DAPPER”.

Het programma heeft me veel gebracht. Méér dan ik had verwacht. Het heeft me geholpen de basis te leggen van mijn bedrijf en tegelijkertijd heeft het me de tools gegeven om het in de toekomst voort te zetten en uit te breiden. Niet aanmodderen maar direct goed aan de slag. Zo heb ik tijdens het programma een product in elkaar gezet en ben ik bezig met het volgende. Sprankelend Ondernemen is heel waardevol voor mij gebleken. Als ik toen had geweten hoe het er nu voor staat dan had ik geen seconde getwijfeld en me meteen aangemeld voor het programma. Dit heeft me maanden (jaren?) aanmodderen bespaard. Door dit programma sta ik in de actiestand en ga ik de toekomst met een groot vertrouwen tegemoet.

Marga Gooren, huisarts, health coach voor vrouwelijke artsen en eigenaar Aqua & Lime:

Ik was al een jaar bezig met een marketing-training om mijn bedrijf professioneler aan te pakken en te laten groeien, maar bleef worstelen met een aantal angsten. De angst om het niet goed te doen, om te falen, maar ook om heel succesvol te worden en de controle kwijt te raken.
Ik kende Daisy al wat langer en zag haar als een zeer betrouwbare, goede coach, die waarmaakt wat ze belooft.

Ik voelde me heel vrij om mijn angsten en mijn dromen te bespreken. Vooral die laatsten kwamen toen ineens heel dichtbij en werden heel ‘waar’.
Ik ben weer een stuk dichter bij mijn droom en ik heb een hele goede tool om met mijn angst om te gaan, steeds als die de kop op steekt.

Ik zou anderen zeker aanraden met Daisy te werken. Ze is er helemaal voor jou, ze is een goede coach, ze vraagt door waar nodig en laat je in contact komen met je droom. Je gaat naar huis met waar je voor gekomen bent. En daarnaast hebben we niet alleen serieus gewerkt maar ook gelachen! De weg is vrij naar een groeiend en bloeiend bedrijf.

Maikel Lie-Atjam, jongerencoach en -trainer, eigenaar De Vijgenboom:

Als ondernemer zag ik dat ik kansen liet liggen door niets met social media te doen. Toch werd ik achtervolgd door een normatieve drempel, waardoor ik er niet productief mee om kon gaan. Maar ik wist dat ik succesvoller kon zijn als ik die drempel zou overwinnen.

Ik zag de berichten van Daisy steeds voorbij komen. De luchtige manier waarop ze met belemmeringen omgaat en ze bespreekbaar maakt, was voor mij een reden om me door haar te laten coachen. Ik heb de samenwerking ervaren als leuk, zinnig en vol betrokkenheid.

De coaching heeft me opgeleverd dat ik de durf heb om de sociale media op te gaan. Ongeacht fouten die hier en daar nog kunnen insluipen. Daar leer ik weer van. Ik heb nu inzicht in wat ik kan en wil met de sociale media en boven al heb ik mijn grens weten te verleggen. Mijn mindset is veranderd: ik heb de knoop doorgehakt en ben met de ‘social-media-beer’ gaan dansen. Mij zo nu en dan bewust van een verkeerde danspas, blijf ik door dansen alsof niemand mij kan zien 🙂

Ik raad anderen zeker aan om samen met Daisy te werken, door haar oprechte betrokkenheid, aandacht, professionele benadering en werkwijze.

JA, ik wil graag een gesprek over mijn mogelijkheden!

Gladys Brandenburg, HR-professional en eigenaar Sollut:

Het effect van mijn VIP-dag is voor mij nu zó duidelijk geworden dat ik mij bijna niet meer voor kan stellen dat ik zo aan het twijfelen en worstelen ben geweest. Ik werkte lange tijd bij een leuke werkgever. Wel liep ik al meerdere keren met de gedachte dat ik mij verder en breder zou willen ontwikkelen. Ik durfde de stap om deze wens werkelijkheid te laten worden nooit te nemen, omdat het in mijn hoofd steeds vaag bleef welke richting ik dan op zou moeten gaan. Toen ik meer na ging denken over hoe mijn carrière en werkomgeving eruit zou kunnen en moeten zien als ik er meer plezier en energie uit wilde halen, bedacht ik steeds obstakels waardoor ik niet verder kwam. De ervaring leerde mij dat ik van mijn directe omgeving de goede adviezen en ideeën niet zo snel aanneem dan van een ‘derde’ in dit geval Daisy.

De samenwerking was zeer prettig! Door middel van een mooi stappenplan heeft Daisy mij geholpen op de momenten dat ik ‘vast zat’ in mijn hoofd. Dat deed ze op een natuurlijke manier, zodat ik zelf de regie in handen hield. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij de moed gegeven om dat te gaan doen waar ik blij van word.

Het heeft mij geholpen om meer overtuigd te zijn van mijn kwaliteiten, kennis en ervaring. Ik ben nu (eindelijk) overgegaan van het denkproces naar acties. Door de energie die het mij geeft, ben ik overtuigd dat het mij gaat lukken. Dit hoeft niet op korte termijn, maar de stip op de horizon om het doel te bereiken is gezet. En daar ga ik naartoe werken. De beren op de weg, die ik eerder zag, zijn niet weggevaagd, maar ik kan het veel beter relativeren. Voorheen maakte ik een big deal van deze obstakels. Nu weet ik dat ze er zijn maar ook dat ze getackeld kunnen worden.

Indien er iemand aan mij vraagt of ik een coach ken die iemand verder kan helpen in het lastige proces om een stap verder te komen op welk vlak dan ook, zou ik zeker de naam Daisy Sanches noemen.

Anne-Marie Gooren, coach, eigenaar ‘Word een Stralende Moeder’:

Mijn grootste worsteling was om te durven gaan staan. Om te gaan voor mijn droom en dat daadwerkelijk zichtbaar te maken. Ik had last van de angst om zichtbaar te zijn. Ik merkte dat deze angst me enorm belemmerde om de volgende stap te nemen. Ik overwoog een jaarprogramma te volgen bij een coach, maar twijfelde of dat hetgeen was wat nodig was. Toen ik hoorde dat Daisy juist met deze angst aan de slag zou gaan en zelfs beloofde de kracht van deze angst om te zetten tot mijn trampoline naar succes, wist ik dat ik dit moest doen.

De samenwerking met Daisy is erg prettig en vertrouwd. Ik heb het gevoel dat Daisy gelooft in de kracht en potentie van mij en mijn droom.

Ik heb ontdekt dat ik met een andere bril naar zaken kijk en dat dàt nou juist ook mijn kracht is. De VIP-dag geeft mij een nieuw gevoel van kracht en vertrouwen waardoor ik een aantal stappen en acties neem waar ik voorheen tegenaan hikte.

Ik zou anderen absoluut aanraden om met Daisy te gaan werken. Ze geeft je het gevoel te geloven in je kracht en potentie, waardoor je dichter bij jouw droom komt. Ze gaat ook aan de slag met jouw belemmering en weet die om te buigen naar een kracht, zodat je stappen gaat zetten.

JA, ik wil graag een gesprek over mijn mogelijkheden!