Zeg eens eerlijk, denk jij wel eens: “Is dit het nou?”

Zou je het anders willen? Lees dan vooral verder…

Als jij ècht zou kiezen, zou je leven er dan uit zien zoals nu?

Deed jij dan precies wat je nu doet?

Helemaal op dezelfde manier?

Aan je intelligentie zal het niet liggen, toch lukt het je niet je beste leven te leven.

Het leven ontvouwt zich voor je neus, echte invloed vanuit jezelf is er niet.

Je doet mee, toch voelt het onbevredigend en leeg.

Werk, tegenzin, gebrek aan voldoening.

Jezelf steeds opnieuw motiveren.

Inspiratie en uitdaging zijn ver te zoeken.

Je stelt uit, draalt rond, ontwijkt echte verandering,

want dan kan het ook niet mislukken 😉

Je verliest energie en eerlijk gezegd word je er niet gezelliger op…

Je twijfelt wat af, wat zal ik doen, ja-maar-kan-(ik)-dat-wel.

Je stopt het weg, het komt weer terug.

Je wilt zo niet doorgaan, maar wat dan wel?

Hoe gebruik je je potentieel, welke talenten wil je inzetten?

Wie ben je? Wie wil jij zijn? Zucht. Twijfel… en ambities.

Waar je niet aan twijfelt: dit moet anders!

Het kan anders! Ik help je graag.

Je bent echt niet de enige. Hoge intelligentie is geen garantie voor geluk en succes. Verre van, zelfs! Issues als je hoofd niet boven het maaiveld steken, angst om ontmaskerd te worden, onderpresteren, (irreëel) hoge eisen stellen aan jezelf, perfectionisme en continue dilemma’s (juist omdat je zoveel ziet en ervaart) maken dat diepste wensen niet tot uitvoering komen of zelfs niet gekend worden.

Betrouwbare inkomsten, een leuk huis en privéleven. Zo hoort het. Het ideale plaatje. Overtuigingen als ‘ik mag niet klagen’ of ‘doe maar normaal’ maken dat je je naar de buitenwereld succesvol en gelukkig voordoet. Maar diep van binnen…

En ondertussen… geen voldoening, vervlogen passie voor wat je doet. Je onvrede heeft weerslag op persoonlijk functioneren en op je privéleven. Je zoekt naar jezelf. Tweestrijd. Je gevoel roept: veranderen! Je ratio overschaduwt met: wees toch blij met wat je hebt. Misschien wil je meer van jezelf laten zien, maar je twijfel aan je eigen kunnen weerhoudt je ervan stappen te nemen.

Dit hoeft echt niet zo door te gaan! Ik help hoogbegaafde en hoogintelligente volwassenen hun allerbeste leven creëren. Ook jij kunt aan de verlammende greep van (zelf)twijfel en perfectionisme ontkomen. Om jou vol overtuiging en vertrouwen in actie te laten komen, heb ik het coachprogramma gemaakt met een combinatie van online lessen en individuele coachsessies.

Kiezen & Gaan!

10 weken, stap voor stap

waar en wanneer het jou uitkomt

blended learning: online en live

zeg ‘Daahaag!’ tegen twijfel en onzekerheid

zeg ‘Hallo!’ tegen stevig gefundeerde keuzes

pas op: actie-modus gegarandeerd!

Wat levert het programma je op:

 • Je weet wat je wilt.
 • Je hebt vertrouwen in je keuze.
 • Je focust op de toekomst i.p.v. op ‘overleven’.
 • Je hebt een creërende mindset gericht op groei.
 • Je voelt je energie stromen: je leeft!
 • Je voelt motivatie aan het begin van een dag.
 • Je ervaart voldoening aan het eind van een dag.
 • Je durft je ambities te delen met anderen.
 • Je geloof in eigen potentieel creëert interne drive.
 • Je hebt een concreet plan voor je toekomst.
 • Je voelt je vrij, je gelooft in jezelf.
 • Je maakt je wensen waar.
 • Je weet wat te doen als het even lastig is.
 • Je denkt voortaan: JA, DIT IS HET!

Wat weet Daisy Sanches daar nou van?

Ik ben Daisy Sanches. Ik coach hoogbegaafde en hoogintelligente volwassenen die worstelen met zelfbeeld, perfectionisme, onderpresteren en levensvervulling, zodat zij vanuit (zelf)acceptatie en vertrouwen hun allerbeste leven creëren.

Hoogbegaafd zijn of een hoge intelligentie hebben is aangeboren en, hoe handig het ook mag klinken, geen luxe! Het is niet altijd gemakkelijk te herkennen, omdat aanpassen aan het gemiddelde een jong aangeleerd mechanisme is. Het generaliserende plaatje van mensen met altijd hoge prestaties klopt niet. De intensiteit van ervaren en de snelle, complexe manier van denken leveren vele struikelblokken op in de weg naar succes. Dat raakt mij, want het is feitelijk verlies van de -in potentie aanwezige- waardevolle bijdrage van deze mensen aan de wereld. Mijn bijdrage aan de wereld is om daar verandering in te brengen! Dit is mijn pad, ik begeleid je graag.

Het is deels mijn eigen ervaring. Ik weet hoe het voelt om jezelf klein te houden en met volledige inzet en tegelijkertijd half potentieel je werk te doen. En hoe je jezelf wijs kunt maken dat je tevreden moet zijn en ondertussen wacht tot het eindelijk ècht leuk gaat worden. Wat kost dat een energie! Ik heb ervaren wat het is om opgebrand te zijn en hoe fijn het is om hulp te krijgen bij het (her)vinden van mezelf. Ik ben mijn ambities gaan volgen, stap voor stap uit de comfortzone, op weg naar wie ik ben. Hoe geweldig is het nu om voluit te genieten van wat ik doe en hoe ik leef. Dat gun ik jou ook!

Ook bij mij thuis speelt het creëren van de voorwaarden om eigenheid te leren omarmen en talenten vol tot uiting te laten komen een grote rol. Het opvoeden van twee hoogbegaafde kinderen maakt persoonlijk en zakelijk heel wat duidelijk. Zoals herkenning en erkenning m.b.t. mijn eigen ontwikkeling en keuzes. En het rustgevende en heldere inzicht dat ik het best tot mijn recht kom en de beste resultaten behaal met hoogbegaafde of hoog intelligente (jong)volwassenen. Als ervaren coach en trainer help ik je stappen te zetten en te groeien naar je potentieel, vrij van belemmerende overtuigingen.

Trek niet aan de bel als het (bijna) te laat is. Ik wil je in een vroeg stadium helpen voorkomen dat het mis gaat. Hoe kom je als hoogbegaafde of hoogintelligente volwassene vol vertrouwen in actie? Dat ga je doen met dit coach-programma!

Het coachprogramma is voor jou gemaakt,

doe jij mee vanaf 14 april 2021?

Stel je voor…

 • Je zet je vol overtuiging en vertrouwen in.
 • Je denkt ’s ochtends: yes, een nieuwe dag!
 • Je voelt je zelfverzekerd en dat straal je uit.
 • Je kunt gemakkelijk keuzes maken.
 • Je hebt lef en durft ‘fouten’ te riskeren
 • Je zet je lievelingstalenten in en gebruikt je potentieel.
 • Je hebt vertrouwen in je eigen kunnen.
 • Je voelt inspiratie en brengt dat over op anderen.
 • Je hebt een interne radar voor mogelijkheden.

Het kan anders! Ik help je graag.

In 10 weken neem ik je stap voor stap mee zodat jij een zelfverzekerd antwoord vindt op jouw persoonlijke vraagstuk. Je ontvangt iedere week een videoles. De bijbehorende werkbladen vormen een waardevol werkboek. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de lessen volgt; ze zijn online beschikbaar. Door de superkorte lijnen volg ik je voortgang en kan je mij 24/7 vragen over je lessen stellen. In besloten Facebook groep heb je contact met de andere deelnemers, waar je samen reflecteert op de gemaakte opdrachten. Het werkt stimulerend om ‘in hetzelfde schuitje te zitten’ en herkenning te ervaren. Het programma is heel goed te integreren in een druk bestaan. De transformatie zit ‘m niet alleen in het maken van opdrachten. Het gaat ook om bewustwording en dat doe je bij voorkeur binnen je dagelijkse gang van zaken.

De 3 individuele coachsessies van een uur per keer zijn er om je groei nog krachtiger te maken. Ik coach je op jouw vragen en onderwerpen en er is ruimte om het geleerde te vertalen naar jouw persoonlijke situatie. 

Als bonus ontvang je een template ‘resultaatversneller’. Daarnaast word je uitgenodigd voor het deelnemen aan de live training ‘potentieel inzetten’. Waardevol en erg leuk om herkenning en erkenning in het contact met de andere deelnemers te ervaren. 

Drie modules

Resultaat: Je ervaart helderheid. Je hebt contact met je dieper liggende wensen over je toekomst en je leven. Je weet wat jij ècht belangrijk vindt en wat je graag zou willen.

Resultaat: Het lukt je om feiten en beleving van elkaar te scheiden. Je weet de beren op je weg op waarde te schatten. Je kunt helder aangeven wat je wilt en waarom en je gelooft dat het mogelijk is.

Resultaat: Je weet wat er nog tussen ’nu’ en je te bereiken ambities staat. Je kent je mogelijkheden en valkuilen. Je hebt een plan om daar stap voor stap naar toe te werken. Jouw pad, in vertrouwen, in jouw tempo!

Kiezen & Gaan! in het kort:

10 videolessen

waardevol werkboek

24/7 vragen stellen

3 individuele coachsessies

herkenning en ontmoeting in besloten groep

bonus: template ‘resultaatversneller’

extra bonus: live training ‘potentieel inzetten’

 

 Schrijf je nu in!

we starten op 14 april 2021

arrow-blue-1-2

Jouw investering: €950,-

Er worden maximaal 12 deelnemers toegelaten.

Let op! Vanwege de intensieve individuele begeleiding zijn de plaatsen gelimiteerd. Er is plaats voor slechts 12 deelnemers. Ben jij er aan toe om je beste leven vorm te geven? Schrijf je nu in!

Ik was werkloos en had een uitkering. Na vele vruchteloze pogingen van sollicitatiebrieven schrijven worstelde ik met het idee om voor mezelf te beginnen, maar ja er waren veel twijfels. Kan ik dat wel, en wat als… Ik zag voor mezelf vooral veel problemen op me af komen. Het online programma ‘Kiezen & Gaan!’ leek mij heel nuttig.

Na een webinar heb ik contact gehad met Daisy en raakte ik overtuigd dat veel problemen die je in eerste instantie ziet toch op te lossen zijn. En je kunt in veel gevallen zelfs een stap terug doen.

De doorbraak die ik heb gemaakt is dat ik mezelf die dingen moet gunnen die ik graag doe en dat ik nog veel -heel veel- kan leren. Als ik stapje voor stapje mijn route uitzet ga ik een heel komen. De lessen over de mindset gericht op groei vond ik erg interessant. Mijn gemaakte stappenplan heb ik kunnen gebruiken bij mijn traject bij het UVW. Daardoor kregen ze goed inzichtelijk welke doelen ik voor ogen heb en werd ik gesteund in mijn plannen.

Het is fijn en prettig samenwerken met Daisy en met de andere deelnemers in de besloten groep. Het grote voordeel van online trainen is dat ik elk moment van de dag de lessen kon volgen of het nu vroeg in de morgen was of laat in de avond.
Als je net als ik een twijfelaar ben en je loopt dagen (of weken) te piekeren of je iets wel of niet wilt gaan doen is de online training zeker aan te raden. Ik heb geleerd anders tegen mijn problemen aan te kijken en er is altijd wel een oplossing te vinden! Ik twijfel nu niet meer over wat ik wil doen in mijn dagelijkse werkzaamheden en ik heb gekozen voor dat waar ik mij het prettigst bij voel. Ik durf hulp te vragen als dat nodig is en ik heb grote motivatie om mijn doelen na te streven!

Richard van Harselaar, grafisch vormgever en webdesigner, Richard van Harselaar Grafische Vormgevig
Ik was al een jaar bezig met een marketing-training om mijn bedrijf professioneler aan te pakken en te laten groeien, maar bleef worstelen met een aantal angsten. De angst om het niet goed te doen, om te falen, maar ook om heel succesvol te worden en de controle kwijt te raken. Ik kende Daisy al wat langer en zag haar als een zeer betrouwbare, goede coach, die waarmaakt wat ze belooft. Ik voelde me heel vrij om mijn angsten en mijn dromen te bespreken. Vooral die laatsten kwamen toen ineens heel dichtbij en werden heel ‘waar’. Ik ben weer een stuk dichter bij mijn droom en ik heb een hele goede tool om met mijn angst om te gaan, steeds als die de kop op steekt. Ik zou anderen zeker aanraden met Daisy te werken. Ze is er helemaal voor jou, ze is een goede coach, ze vraagt door waar nodig en laat je in contact komen met je droom. Je gaat naar huis met waar je voor gekomen bent. En daarnaast hebben we niet alleen serieus gewerkt maar ook gelachen! De weg is vrij naar een groeiend en bloeiend bedrijf.
Marga Gooren, huisarts en health coach, Aqua & Lime Health Coaching
Ik was ontevreden over mijn situatie en ik voelde me machteloos. Ik wist dat ik iets anders wilde, maar ik kwam niet in beweging. Ik had vooral moeite om mijn kop boven het maaiveld uit te steken. Het gevolg was dat ik niet alles uit mijn werk haalde. Binnen mijn baan had ik moeite mezelf te profileren en mijn eigen bedrijf kwam niet van de grond. Ik had in mijn eentje al het een en ander geprobeerd, ook de betere (zelfhulp)boeken passeerden de revue. Af en toe maakte ik wel een stapje, maar ik merkte dat ik meer nodig had. Daisy kende ik al en ik heb met eigen ogen gezien hoe Daisy de uitdaging is aangegaan. Hoe ze de beren van haar weg haalde of hoe ze zich eromheen manoeuvreerde. De samenwerking was heel fijn. Het programma was afwisselend. Ik kreeg aan de ene kant een grote spiegel voorgehouden en aan de andere kant de ruimte om zelf in te zien wat er aan de hand was en wat ik nodig had. Ik realiseerde me dat ik mezelf niet serieus nam. Ik bekeek mezelf zoals ik me had wijsgemaakt dat anderen mij bekeken. Wilde ik dat me in de weg laten staan van succes?? Echt niet! Over 50 jaar wil ik toch niet terugkijken en zien dat ik het nooit heb gedaan omdat ik niet durfde! En me afvragen hoe het had kunnen zijn? Het gaat niet om de goedkeuring van de ander, maar om die van mezelf. Ik raad andere kennisondernemers aan met Daisy te gaan werken. Daisy put uit haar uitgebreide kennis en haar eigen ervaring. Als goede coach is ze tomeloos nieuwsgierig en weet ze precies op het goede moment de juiste (lastige) vraag te stellen. Ze kan je in een korte tijd stimuleren om grote stappen te zetten en uit je comfort zone te stappen. En dan doe je dat ook nog helemaal zelf. Tot slot is ze een voorbeeld. Ze is zelf een echte Dappere Professional die andere Dappere Professionals.
Marleen Halsema, psycholoog, coach en trainer, Happy Parent
Het effect van mijn VIP-dag is voor mij nu zó duidelijk geworden dat ik mij bijna niet meer voor kan stellen dat ik zo aan het twijfelen en worstelen ben geweest. Ik werkte lange tijd bij een leuke werkgever. Wel liep ik al meerdere keren met de gedachte dat ik mij verder en breder zou willen ontwikkelen. Ik durfde de stap om deze wens werkelijkheid te laten worden nooit te nemen, omdat het in mijn hoofd steeds vaag bleef welke richting ik dan op zou moeten gaan. Toen ik meer na ging denken over hoe mijn carrière en werkomgeving eruit zou kunnen en moeten zien als ik er meer plezier en energie uit wilde halen, bedacht ik steeds obstakels waardoor ik niet verder kwam. De ervaring leerde mij dat ik van mijn directe omgeving de goede adviezen en ideeën niet zo snel aanneem dan van een ‘derde’ in dit geval Daisy. De samenwerking was zeer prettig! Door middel van een mooi stappenplan heeft Daisy mij geholpen op de momenten dat ik ‘vast zat’ in mijn hoofd. Dat deed ze op een natuurlijke manier, zodat ik zelf de regie in handen hield. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij de moed gegeven om dat te gaan doen waar ik blij van word. Het heeft mij geholpen om meer overtuigd te zijn van mijn kwaliteiten, kennis en ervaring. Ik ben nu (eindelijk) overgegaan van het denkproces naar acties. Door de energie die het mij geeft, ben ik overtuigd dat het mij gaat lukken. Dit hoeft niet op korte termijn, maar de stip op de horizon om het doel te bereiken is gezet. En daar ga ik naartoe werken. De beren op de weg, die ik eerder zag, zijn niet weggevaagd, maar ik kan het veel beter relativeren. Voorheen maakte ik een big deal van deze obstakels. Nu weet ik dat ze er zijn maar ook dat ze getackeld kunnen worden. Indien er iemand aan mij vraagt of ik een coach ken die iemand verder kan helpen in het lastige proces om een stap verder te komen op welk vlak dan ook, zou ik zeker de naam Daisy Sanches noemen.
Gladys Brandenburg, HRM-professional, Sollut
Mijn grootste worsteling was om te durven gaan staan. Om te gaan voor mijn droom en dat daadwerkelijk zichtbaar te maken. Ik had last van de angst om zichtbaar te zijn. Ik merkte dat deze angst me enorm belemmerde om de volgende stap te nemen. Ik overwoog een jaarprogramma te volgen bij een coach, maar twijfelde of dat hetgeen was wat nodig was. Toen ik hoorde dat Daisy juist met deze angst aan de slag zou gaan en zelfs beloofde de kracht van deze angst om te zetten tot mijn trampoline naar succes, wist ik dat ik dit moest doen. De samenwerking met Daisy is erg prettig en vertrouwd. Ik heb het gevoel dat Daisy gelooft in de kracht en potentie van mij en mijn droom. Ik heb ontdekt dat ik met een andere bril naar zaken kijk en dat dàt nou juist ook mijn kracht is. De VIP-dag geeft mij een nieuw gevoel van kracht en vertrouwen waardoor ik een aantal stappen en acties neem waar ik voorheen tegenaan hikte. Ik zou anderen absoluut aanraden om met Daisy te gaan werken. Ze geeft je het gevoel te geloven in je kracht en potentie, waardoor je dichter bij jouw droom komt. Ze gaat ook aan de slag met jouw belemmering en weet die om te buigen naar een kracht, zodat je stappen gaat zetten.
Anne Marie Gooren, coach, voor stralende moeders
Daisy heeft een enorm positieve invloed op mij gehad. Zij heeft me weer leren geloven in mezelf. Ik weet nu wat ik wel kan en wat ik leuk vind. Ze heeft de talenten in mij erkenning gegeven en gaf me de drive om niet met minder genoegen te nemen. Het resultaat: een vast contract bij een werkgever waar ik voldoende ruimte voel om door te groeien!
D. Brinkman, jeugdzorgprofessional
Ik was op zoek naar een nieuwe identiteit als zelfstandig professional. Ik had een aantal kernactiviteiten losgelaten die niet meer zo goed liepen en had nog niet gevonden waar ik mij nu op kon focussen. Dat gaf onrust en onzekerheid. Mijn motivatie om een VIP-dag te doen bij de Dappere Professional was de persoonlijke ontmoeting met Daisy en haar open en prettige manier van contact leggen. Haar heldere toelichting op wat ze te bieden heeft in combinatie met een realistische prijs-kwaliteit verhouding gaf mij vertrouwen. De samenwerking met Daisy was prettig, helder, warm contact en verzorgd. Door de eenvoudige en heldere vragen en door de volledige persoonlijke aandacht in een prettige ambiance, kon ik mij volledig op mijn vragen en zoekproces richten. Leuk ook dat ze werkte met gekleurde kaarten en symbolen. De doorbraak die ik maakte was het weer terugvinden van het geloof in mijn eigen kracht en deskundigheid, actie-bereidheid en actie-modus, nieuwe koers bepalen en daar in keuzes in durven te maken. Sinds de VIP-dag heb ik energie om zaken in gang te zetten. Ik gun mezelf tijd en ruimte om het oude los te laten en het nieuwe op te bouwen. Ik heb het besef dat ik veel weet en kan en dat het goed komt! Daisy investeert veel in haar eigen ontwikkeling en geeft
dat weer door aan anderen. Je voelt je snel op je gemak bij haar en voelt dat je jezelf kunt zijn. Ze werkt niet vanuit trucjes maar vanuit het hart.
Annemie Hanssen, NLP Gezondheidscoach & Trainer, BlissConsulting
Voordat ik met Daisy in aanraking kwam was ik al zo’n 2 jaar bezig met nadenken over wat ik met mijn loopbaan wilde. Dat ik iets anders wilde was overduidelijk maar ik wist nog niet hoe. Inmiddels was ik al 16 werkzaam in de IT in uitvoerende, begeleidende, en leidinggevende rollen en had via detachering al heel wat organisaties gezien/meegemaakt. In die 2 jaar van nadenken had ik ondertussen wel al een post-HBO opleiding tot Professional Coach succesvol afgerond en dit gaf me al een duw in de juiste richting. Die richting had te maken met teams, begeleiding, coaching maar hoe dan precies? Mijn worsteling zat dan ook vooral in de keuzes die ik moest maken, welke keuzes, zijn het goede keuzes, zelfstandig/loondienst, ineens overstappen of geleidelijk, etc.

Ik leerde Daisy kennen tijdens een evenement van een business coach en ik had meteen wel een goed gevoel over haar doordat ze in die eerste kennismaking me al wat stof tot nadenken gaf over mijn worsteling met keuzes. Ik heb me toen geabonneerd op haar mailings en toen ik informatie zag over haar programma ‘Van Ambitieuze Twijfelkont naar Dappere Professional’ had ik sterk het idee dat dit wel op mij van toepassing was. Met twijfels was ik tot nu toe in mijn leven niet echt ver gekomen en de twijfels weerhielden me nu nog steeds van die belangrijke volgende stap in mijn leven. Dus de twijfels moesten aangepakt worden en Daisy kon me daarbij helpen.

Werken met Daisy was prettig, ontspannen, en persoonlijk waarbij ze steeds mooi focus bleef houden op het maken van stappen en het verkrijgen van inzichten. Het programma was voor mij ideaal qua hoeveelheid lessen (niet te kort of te lang) en frequentie van de lessen. Hierdoor bleef ik steeds mooi scherp en had ik snel zicht op waar de resultaten toe gingen leiden. De live coaching sessies met Daisy waren een hele goede aanvulling op mijn eigen ‘thuiswerk’ omdat Daisy dan mooi het uitleggen van een nieuw onderwerp combineerde met het stellen van vragen over waar ik op dat moment mee bezig was. Ik heb echt het gevoel gehad dat we dit programma samen hebben doorlopen waarbij ik natuurlijk (het meeste) aan het werk was.

Een doorbraak voor mij is toch wel geweest dat ik heb ontdekt hoe ik vanuit mijn twijfels kan switchen naar mijn kwaliteiten die mij vervolgens helpen bij het maken van keuzes. Je hebt het een nodig voor het ander maar het is toch nog wel een stap om dan in die kracht van je kwaliteiten te komen. Verhelderend was ook wel om te ontdekken hoe sterk zgn. one-liners voor mij kunnen zijn. Bepaalde uitspraken, al dan niet van bekende mensen, gaven zo mooi en duidelijk inzicht dat ik ze nu bewust bewaar en zelfs een prominent plekje geef.

Dankzij dit programma heb ik geleerd om mijn twijfels te accepteren en energie te halen uit die dingen die mij bijzonder maken. Ik heb kansen gekregen, of eigenlijk beter gezegd gezien, en heb die gegrepen met een goed gevoel en vertrouwen. Hierdoor heb ik uiteindelijk met volle overtuiging mijn vast dienstverband opgezegd en ben als ZZP-er aan de slag gegaan.

Ik zou Daisy absoluut willen aanbevelen als je hulp wilt bij het aanpakken van belemmeringen die je in weerhouden van het zetten van stappen in de richting van je droom. Haar benadering is heel persoonlijk, flexibel, en betrokken en ze heeft zeker geen standaard werkwijze waarbij ze een vast traject met je doorloopt. Eigenlijk geeft ze je het gevoel dat je een speciaal voor jou gemaakt traject van haar krijgt met ruimte voor jouw dingen.

Edward Konings, coach, certified Scrum Master, The Future Group

FAQ

Wanneer begint het coachprogramma?

Het coachprogramma start op 29 januari 2019. De besloten groep zal ik eerder openen, zodat er al kennis gemaakt kan worden als je dat wilt. Je ontvangt gedurende 10 weken iedere donderdag een nieuwe les. De coachafspraken plannen we samen op een voor ons beiden geschikt tijdstip. Van de 3 coachsessies mag je er één binnen drie maanden na de periode van 10 weken plannen, zodat je wat langer met je lessen bezig kunt zijn en je later nog eens de puntjes op de i kunt zetten door middel van de laatste coaching.

Is dit programma de investering waard?


Mijn antwoord is natuurlijk ja, maar jij bent degene die bepaalt wat de kwaliteit van je leven waard is. Het programma is gemaakt om jouw leven enorm te verbeteren. Kijk nog eens naar de resultaten en bedenk wat dit voor jou en je omgeving zou betekenen. Hoe fijn is het als je verlost bent van de worstelingen die je nu in de weg zitten? Vergeet niet: de ontwikkeling die je inzet gaat na het programma door en blijft ook in nieuwe situaties bruikbaar, omdat je vaardigheden en een mindset hebt aangeleerd die altijd van waarde zullen blijven! 

Online coaching in programma-vorm, werkt dat wel?


Dat werkt heel goed! De stapsgewijze begeleiding is samen met de individuele coaching een ijzeren combinatie. Het fijne is dat je in je eigen tempo kunt werken op de momenten dat het jou uit komt. Je kunt ten allen tijde de video’s terugzien. Je mag mij 24/7 online vragen stellen over de opdrachten en de contacten met de andere deelnemers zijn goud waard. De snelle interactie in de groep maakt dat je ontwikkeling continue doorgaat. Dat werkt heel motiverend! In de coachsessies gaan we ‘de diepte in’ en pakken we de thema’s op die voor jou belangrijk zijn, zodat je groei optimaal is. En dat is precies de bedoeling!

Maar ik heb zo’n druk leven, kan ik dit er wel bij hebben?


Juist daarom is het zo fijn om dit coachprogramma te volgen. Het is erop gebouwd om je leven beter af te stemmen op wat jij nodig hebt. Je kunt de lessen doen wanneer het jou het best uit komt.  De lessen zijn geen opgave, ze creëren ruimte, overzicht en rust in je leven. Kom je onderweg hobbels tegen, dan ben ik er juist om je daar doorheen te helpen, zodat jij het leven creëert waar je nu nog naar verlangt. 

Ik ben bang: gaat mijn leven niet op z’n kop staan als ik meedoe?


Neehoor, wees gerust. Jij hebt de regie! Dit programma creëert helderheid in wat je wilt, motivatie om dat te bereiken en duidelijkheid in de stappen die je wilt nemen om daar te komen. En jij bepaalt wat er gaat gebeuren en in welk tempo.

Ik wil veel sneller dan iedere week één les, kan dat?


Ja, dat kan. Er is een snelle en intensieve optie, waarbij ik individueel met jou werk en jij reuzenstappen gaat nemen. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met me op voor een gesprek via mailmetdaisy@gmail.com.

Ik weet niet of ik hoogbegaafd of hoogintelligent ben, kan ik dan toch meedoen?

De grootste vraag is: herken jij je in de worstelingen die ik beschrijf en wil je bereiken wat dit coachprogramma belooft? Als je dit met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan zit je goed. Het kan heel goed zijn dat je je niet slim voelt of je talenten niet herkent. De persoonlijke coaching zal je helpen hier beter zicht op te krijgen. Heb je toch nog vragen, neem dan even contact met me op.

Wat maakt dit coachprogramma zo geschikt voor hoogbegaafde of hoogintelligente volwassenen?

Het programma pakt problemen aan waar veel hoogbegaafde of hoogintelligente mensen tegenaan lopen, zoals aanpassen, onderpresteren, een fixed-mindset en minder goed ontwikkelde executieve functies zoals o.a. plannen, starten en volhouden. Er zijn diverse methoden in het programma verwerkt die bij deze doelgroep aansluiten. Tot slot: aan mij zal je een stevig sparringpartner en coach hebben. We gaan de diepte in. Ik ga voor echte transformatie en ga zeker niet zomaar mee met mooie praatjes en slimme argumenten 😉

Contact en informatie:

“Kiezen & Gaan!” is een programma van Daisy Sanches Coaching & Training. Daisy Sanches is eigenaar, ontwikkelaar, coach en trainer. www.dappereprof.com / Zuidwijkring 77 1705 KG Heerhugowaard / 06-41402450 /KVK 51819112 / BTW NL184743163B01

Zijn de lessen allemaal direct beschikbaar?


De lessen worden wekelijks vrijgegeven, één voor één. Zo ervaar je stapsgewijs en doelgericht jouw transformatie waardoor je uiteindelijk vol vertrouwen in actie komt. Het programma is bewust op deze manier samengesteld en in de praktijk is gebleken dat de oefeningen het gewenste effect hebben. Na de eerste helft krijg je de bonus-template ‘resultaatversneller’, waarmee je nog gerichter je acties zult bepalen en inzetten. De coachsessies plannen we samen. 

Hoe zit het met de BTW?

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Mijn vraag staat er niet tussen
.

Ik ben benieuwd 🙂 Neem contact met me op en stel je vraag!

 Schrijf je nu in!

We starten op 14 april 2021!

arrow-blue-1-2

Jouw investering: €950,-

Er worden maximaal 12 deelnemers toegelaten.

Let op! Vanwege de intensieve individuele begeleiding zijn de plaatsen gelimiteerd. Er is plaats voor slechts 12 deelnemers. Ben jij er aan toe om je beste leven vorm te geven? Schrijf je nu in! 

Ik wil graag dat wij op transparante basis met elkaar samenwerken. Vraag de algemene voorwaarden hier op, zodat je weet waar je aan toe bent. Door je aan te melden en te betalen voor dit programma verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.
De Dappere Professional respecteert je privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je verstrekt vertrouwelijk en zorgvuldig. In het privacy en cookie statement lees je hoe ik dat doe.