Vorig jaar deed kennis Saskia mee aan de MudMasters. Ken je dat? Een pittige run met ontzagwekkende obstakels, op ruig terrein met modder en water. Echt voor fitte sportievelingen. Ik vond haar toen z贸 stoer, dat ik zei dat ik ook wel eens mee wilde doen. Dom dom dom 馃槈 Want nu schreef ze op mijn tijdlijn:

Saskia
11 maart om 22:59 路

Ja hoor,we gaan voor de verbetering. Heb me toch weer ingeschreven voor Mudmasters! Benieuwd wie ik daar tegen ga komen. Daisy Sanches, ….. , ik kan me iets herinneren dat jullie zouden willen aansluiten!

OEPS! Dacht ik. En tegelijkertijd wilde ik ook wel. Maar ik heb (nu nog) conditie ‘ouwe taart’! Toevallig was ik al gestart met hardlopen. Klopt. Maar dat mag echt geen naam hebben… Rondje door de wijk. Met wandelpauzes. En weet je wat: ik ga het doen. Whaaa 馃槈

En wat heb jij daarmee te maken?

Wat ik al jaren graag wil, is om met jou, met jullie, mijn klanten, de lezers van mijn e-zine, de bezoekers op mijn pagina en website, DAPPERE DINGEN te gaan doen. Live. Samen. Dingen die je niet zo gauw zult doen, omdat je er een drempel voor over moet. Omdat je er inzet voor moet tonen. Of misschien omdat je iets een beetje eng vindt. De MudMasters in Biddinghuizen wordt de eerste challenge. Denk je ook ‘wow’ en ‘kan ik dat wel’? Zou het voor jou (om welke reden dan ook) een uitdaging zijn? Doe dan mee, want:

“mijn overtuiging is,
dat als je een echt dapper ding doet,
je ook op ander vlak gemakkelijker durft te experimenteren
en je grenzen durft te verleggen.”

Ik w茅茅t dat van de ene actie, weer nieuwe actie komt. Van beweging komt beweging! En samen is het hartstikke leuk!

Na mijn oproep op de pagina van de Dappere Professional is er al een clubje van 8 mensen ontstaan. Vrouwen, mannen, gemiddelde conditie ‘ahum’ en vol motivatie om er een succes van te maken. Er wordt al geschreven en gelachen in de nieuwe besloten facebookgroep en de eerste individuele trainingsacties zijn gestart. Daar word ik echt heel blij van! Wij staan samen aan de start op 26 of 27 september!

Dus heb jij 贸贸k conditie kruk*, en lijkt het je mega-gaaf om de MudMasters te overleven? Dan nodig ik je uit om samen met mij en mijn dappere vrienden mee te doen aan de MudMasters in Biddinghuizen. Tot die tijd houden we contact over onze vorderingen, ik zorg voor de inschrijving zodat we tegelijk zullen starten. En in de aanloop naar september is het vast leuk om elkaar live te ontmoeten en eens samen te trainen.

Ik twijfel nog tussen de 6 en de 12 kilometer. De 18 en 42 vind ik werkelijk iets t猫 dapper op dit moment 馃槈 Mail me als je mee wilt doen, ik wil de inschrijving in het weekend van 21 maart regelen.

*met een betere startconditie ben je ook welkom natuurlijk 馃槈

Info over de MudMasters… met filmpje!!

P.S. Ik hou niet van viezigheid. Ik durf ook niet van de hoge duikplank te springen.聽Over grenzen verleggen gesproken…

P.S. 2 Als je last hebt van een blessure en je baalt dat dit niet voor je weggelegd lijkt te zijn, dan weet ik iemand (een hele fijne klant van mij) die gespecialiseerd is in blessurevrij sporten. Zij helpt je z贸 weer op de been. Geen geldig excuus dus! Jammer he 馃槈