Het werk schoot er een beetje bij in de afgelopen tijd.
Hoe je het noemt, noem je het, maar het is wel een spelbreker, die griep of ernstige verkoudheid. Het doorkruist al mijn leuke plannen. Plannen die ik nu rustig aan weer oppak. Ik wil er natuurlijk wel uit halen wat er in zit (hint) 😉

Het maken van de gratis online cursus over de keerzijde van intelligentie heeft dus wat vertraging opgelopen. Als je je al had aangemeld, supertof dat je er bij bent (en nog even geduld a.u.b.).

Goed, nu doet mijn hoofd het weer een beetje en terwijl ik met de cursus bezig was, dacht ik weer eens na over het waarom.

Waarom ‘moet’ dat eigenlijk, er uit halen wat er in zit?

En toen dacht ik aan een koekje… (het zal ook eens niet)

Stel, wij gaan samen een kopje koffie drinken, of thee, dat kan ook.
Je krijgt er een lekker koekje bij (en je bent niet aan de lijn ofzo)
Eet je dit koekje helemaal op?
Meestal wel hè.
Je neemt niet een hap om vervolgens de rest te laten staan.
Dat gaat nergens over.
Je benut gewoon dat wat er is.
Simpel.

En zo zie ik het ook een beetje met je talenten. Ik geloof niet dat we op de wereld zijn gekomen om dingen maar half te doen. En toch gebeurt dat. Dat gebeurt zo vaak. Te vaak. Niet laten zien wat je kunt. Verhullen waar je toe in staat bent. Niet benutten van dat wat er is. Al van jongs af aan gooien mensen een deel hun koekje weg. En dat zorgt ervoor dat ze te weinig voldoening ervaren en niet ècht gelukkig zijn. Zonde!

Weet je, heb je echt geen trek in een koekje, prima. Dan niet. Maar als je wel trek hebt, als je meer van dat koekje lust: Eet het dan op.

Geniet van het lekkers dat binnen je bereik ligt.

Met de gratis online cursus ontdek je hoe een aangeboren hoge intelligentie er de oorzaak van kan zijn dat je vergeet je hele koekje op te eten en ervan te genieten. Of hoe het komt dat je niet goed weet hoe je je koekje helemaal opeet. En natuurlijk laat ik zien hoe je het omkeert, hoe je wel het leven creëert waarvan jij denkt: JA, dit is het! Doe je mee? Schrijf je vast gratis in, dan mis je niks!